TERMOPANE PVC Bucuresti, jaluzele verticale, oferta preturi termopane pvc Rehau, modele termopane pvc Rehau, ferestre tamplarie pvc, usi termopan pvc.

Tamplarie pvc Rehau - Termopane pvc Rehau

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ IN BUCURESTI SI ILFOV

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire si este usor de intretinut.

Informatii utile :
Armatura folosita la rigidizare este din otel zincat, geamul poate fi : float clar , sablat , reflexive sau low-E
Caracteristici de izolare termica si fonica deosebite, design armonios cu forme drepte sau rotunjite
Variante multiple de culori si infoliere, garnituri co-extrudate de culoare gri
Raportul calitate, fiabilitate, pret garanteaza o investitie perfecta, reduce considerabil cheltuielile cu incalzirea
Asigura o foarte mare etanseitate datorita tehnologiei de termosudura a profilelor, suprafete netede si usor de intretinut

Oferta termopane PVC Rehau - Preturi geam termopan - Tamplarie pvc Rehau - Termopane PVC Rehau Bucuresti - Preturi termopane PVC Rehau - Modele termopane PVC Rehau - Termopane PVC Rehau Ilfov - Geamuri termopan LOW-E - Ferestre tamplarie pvc - Usi termopan PVC

Tamplarie PVC   3 camere

REHAU-Basic-Design, profilul cu 3 camere cu adancime de 60 mm, se foloseste pentru a construi calitativ si in acelasi timp economic. Va oferim solutii pentru ferestre de calitate.
La ferestrele din sistemul REHAU-Basic-Design calitatea este standard si economia planificata in cele mai mici amanunte.

Tamplarie PVC  4 camere

REHAU-Thermo-Design, profilul cu 4 camere cu adancime de montare de 60 mm. Acesta se foloseste pentru o mai buna izolare termica.
In sistemul de profile pentru ferestre REHAU-Thermo-Design, calitatea este completata cu un plus de izolatie termica: prin ansamblul de 4 camere, sistemul REHAU-Thermo-Design obtine valori de izolare ridicate.
Camerele de armare mari pentru armaturi de otel de 35 mm confera stabilitate ridicata si durabila.
                       
Tamplarie PVC  5 camere 
                     
REHAU-Brillant-Design, profilul cu 5 camere cu adancime de 70 mm.
Sistemul de profile pentru ferestre REHAU-Brillant-Design corespunde celor mai inalte cerinte in materie de izolare termica si design. Ferestrele din sistemul REHAU-Brillant-Design sunt compatibile si cu locuintele cu consum redus de energie.

Feronerie  G-U Germania

- tija mecanismelor are grosimea de 3 mm
- prinderea balamalelor pe tocul ferestrei se realizeaza cu 4 suruburi
- reglarea ramelor se realizeaza pe 3 directii;
- etansarea ramelor pe toc se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel putin 3 puncte, in functie de inaltime
- sistemele complexe de feronerie G-U permit deschiderea usilor si ferestrelor : rotativ, basculant, roto-basculant, glisant.

Performantele deosebite ale geamului termopan in ceea ce priveste izolarea termica si fonica sunt determinate de constructia etansa a acestuia: doua foi de sticla separate de un spatiu  in care se introduce prin procesul tehnologic un mediu gazos (aer sau gaz), asamblate cu o bagheta-distantier  din aluminiu umpluta cu silicagel si un cordon de butil  aplicat pe laturile baghetei, astfel incat sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa . Cel mai utilizat este geamul termopan LOW-E (emisivitate redusa), pe una din foile de sticla  fiind depus, prin procedeul electromagnetic, un strat de oxizi metalici, ceea ce ii confera proprietati termoizolante.

TAMPLARIE PVC REHAU - GEAM TERMOPAN - USI TERMOPAN PVC - FERESTRE TERMOPAN PVC - TERMOPANE PVC REHAU

Oferta termopane PVC Rehau - Preturi geam termopan - Tamplarie pvc Rehau - Termopane PVC Rehau Bucuresti - Preturi termopane PVC Rehau - Modele termopane PVC Rehau - Termopane PVC Rehau Ilfov - Geamuri termopan LOW-E
Ferestre tamplarie pvc - Usi termopan PVC
Cel mai cuprinzator director romanesc