JALUZELE orizontale Bucuresti, preturi jaluzele orizontale, jaluzele orizontale aluminiu, jaluzele termopane PVC, jaluzele orizontale Ilfov, jaluzele orizontale colorate

Jaluzele orizontale aluminiu

Totul pentru fereastra ta ! Acum livram in toata tara !

 

Jaluzelele orizontale sunt disponibile intr-o gama variata de culori : albe, colorate, imitatie lemn, metalizate sau sidefate.
Sunt fabricate din banda de aluminiu eloxat de cea mai buna calitate cu latimea de 16 mm sau 25 mm iar grosimea de 0,18 mm. Suprafata minima facturabila este de 0,70 m.p.

Actionarea se face cu un mecanism automat cu tije de plastic, pozitionabil stanga sau dreapta.

Modele si culori jaluzele orizontale

 

Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, jaluzelele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilobatant.
Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomată in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor până la nivelul dorit.

Se pot monta pe orice tip de rama a geamului ( de exemplu, la geamurile termopan, se pot monta intre baghetele tamplariei de PVC sau aluminiu, evitandu-se astfel gaurirea tamplariei ).
Sistemul este decorativ si functional, oferind intimitate si senzatia de confort.
Jaluzelele pot fi stranse compact in partea de sus a ferestrei sau pot fi lasate in jos, acoperind astfel toata suprafata ferestrei.

Jaluzele orizontale aluminiu

Scaritele care sustin lamelele sunt din polyester de 22/28 pentru lamelele de 25mm sau de 12,5/18 pentru lamelele de 16mm, asigurand astfel o inchidere de 85%.

Sforile de ridicare a storului sunt, de asemenea, din polyester si au diametrul de 1,4 mm.

Tija de orientare a lamelelor este din policarbonat incasabil, cu profil hexagonal, avand o terminatie de aceeasi culoare ca si storul.

Frana este autoblocanta, compusa dintr-o rola lisa, fixa, din bronz si o rola canelata mobila, de asemenea din bronz, care blocheaza storul la inaltimea dorita. Sistemul acesta de frana este situat intr-o piesa turnata, inchisa de un grilaj din inox care impiedica sforile sa se incurce.

Jaluzelele se pot monta in interiorul baghetei (sa acopere numai sticla) sau pe tamplarie.

Modele jaluzele orizontale
   Jaluzele orizontale albe
                            Jaluzele orizontale colorate
                                                Jaluzele orizontale perforate
                                                                       Jaluzele orizontale combinatii culori
                                                                                                    Jaluzele orizontale imitatie lemn

Jaluzele orizontale aluminiu

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ IN BUCURESTI SI ILFOV
Cel mai cuprinzator director romanesc