GLAFURI aluminiu, glafuri PVC, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, termopane pvc, rulouri exterioare, rolete textile, jaluzele bambus.

Glafuri aluminiu si pvc

Utilizarea glafului de fereastra reprezinta unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a proteja fatadele imobilelor de infiltratii, evitandu-se in acelasi timp si pierderile de caldura.

Atat la interior cat si la exterior, protejeaza si decoreaza imobilul, creeaza o atmosfera placuta de confort, constituie un element decorativ. In plus, glaful de fereastra completeaza cu succes tamplaria termoizolanta moderna din profile de aluminiu, PVC sau lemn stratificat.

Prin rezistenta si design-ul special, glaful se poate integra armonios oricarui stil de constructie sau de decoratiune interioara.

Glafuri exterior din Aluminiu
Glafurile exterioare sunt realizate din aluminiu in diferite culori, sunt usor de montat si de intretinut, protejeaza peretii de infiltratii si deteriorari. Datorita unui aspect deosebit, completeaza excelent ferestra si confera cladirii o nota de eleganta.
Toate glafurile sunt dotate cu o folie protectoare la zgariere. Glafurile din aluminiu va garanteaza o folosinta pe un timp indelungat, in care proprietatile materialului si ale produsului raman neschimbate.
Glafuri interior din PVC
Glafurile de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Detalii tehnice :
* Rezistenta la umiditate
* Rezistenta la utilizare intensiva
* Nu flambeaza si nu se deformeaza sub actiunea factorilor mecanici sau termici
* Culoarea este rezistenta la actiunea razelor solare
* Usor de curatat si intretinut
* Nu necesita vopsire

Glafurile interioare pot fi in diferite nuante cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Glafurile constituie elemente perfecte de decor si protectie, adresandu-se tuturor tipurilor de ferestre.

Structura constructiei glafului aduce o mare durabilitate, asigura o montare usoara si permite o buna aplicare a spumei de constructie, ducand la o fixare foarte buna si rezistenta.

Modele si culori jaluzele orizontale   Click pe modele

 

Modele jaluzele verticale, jaluzele verticale multifacturi, jaluzele verticale pvc, jaluzele verticale bambus, jaluzele verticale textile.
Modele jaluzele verticale, jaluzele verticale multifacturi, jaluzele verticale pvc, jaluzele verticale bambus, jaluzele verticale textile.

 

Modele jaluzele verticale, jaluzele verticale multifacturi, jaluzele verticale pvc, jaluzele verticale bambus, jaluzele verticale textile.

 

Cele mai mici preturi la jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare si la rolete textile .

Preturi rolete textile ( in lei cu T.V.A.)
Denumire material
Roleta simpla
Caseta standard
Caseta avangard
Carina
79.oo
117,oo
132,oo
Rembrandt
96.oo
137,oo
152,oo
Van Gogh
96.oo
137,oo
152,oo
Tropic
96.oo
137,oo
152,oo
Stella
109.oo
147,oo
162,oo


Jaluzele termopane

Modele si culori rolete textile
Rolete textile Carina Rolete textile Adriana Rolete textile Isabela Rolete textile Rembrandt
Rolete textile Madeira Rolete textile Stella Rolete textile Tropic Rolete textile Van Gogh
Cel mai cuprinzator director romanesc